csütörtök, május 30, 2013

Nagykörű Cseresznyetortája 2013 - Receptverseny

Kép innen
Szeretnéd, ha a Te tortád nyerné el Magyarország Cseresznyéskertje, Nagykörű Tortájának a címét? Élsz-halsz a cseresznyéért és jól forgatod a habverőt? Akkor itt a lehetőség, hogy Te legyél a nyertes, és pároddal Nagykörű vendége egy hétvégére (előre egyeztetett időpontban) a Cseresznyevirág Vendégházban félpanziós ellátással, illetve a nagykörűi pályázók közül, a legjobbnak ítélt torta elkészítője, egy 2 személyes borkóstoló vendége a Cseresznyevirág Vendégházban.
A pályázatra háziasszonyok, háziurak, hobby szakácsok, és gasztrobloggerek jelentkezését várjuk.
A nevezés díjtalan, több tortával is lehet nevezni, a recepteket és fotókat legkésőbb 2013 július 14.-n éjfélig kell beküldeni e-mail címünkre (cseresznyestorta@gmail.com), vagy feltölteni Nagykörű Tortája Facebook oldalára.
A pályázó nevét, címét és e-mail elérhetőségének pontos megjelölését kérjük a fenti e-mail címre küldeni, vagy a Facebook oldalon üzenetben megadni. A nyertes torta lesz a 2013 év „Nagykörű Tortája”.
A Receptversenyben résztvevö receptek felkerülnek a Kifőztük oldalára ( www.kifoztuk.hu ).
Új, kreatív ötleteket, de mindenképpen cseresznyét tartalmazó tortákat várunk.
További információért kattints Nagykörű Torta Facebook oldalára, vagy Notburga Konyhája föoldalán található Nagykörű Tortája 2013 Receptverseny pályázati feltételekei-re.
Sok sikert és jó sütést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése