szombat, június 09, 2012

Nagykörű Tortája 2012 Receptverseny

Szeretnéd, ha Te sütnéd meg Magyarország Cseresznyéskertje, Nagykörű Tortáját? Élsz-halsz a cseresznyéért és jól forgatod a habverőt? Akkor itt a lehetőség, hogy Te legyél a nyertes, és pároddal Nagykörű vendége a Cseresznyevirág Vendégházban a nagykörűi Régi Idők Búcsúján két napra (egy éjszakára), teljes ellátással.
A Nagykörű Községi Önkormányzata által kiírt pályázatra háziasszonyok, háziurak, hobby szakácsok, és gasztro bloggerek jelentkezését várjuk.
A nevezés díjtalan, több tortával is lehet nevezni, amit legkésőbb július 8.-n éjfélig kell beküldeni e-mail címünkre (cseresznyestorta@gmail.com) , vagy feltölteni Nagykörű Tortája Facebook oldalára.
A pályázó nevét, címét és e-mail elérhetőségének pontos megjelölését kérjük a fenti e-mail címre küldeni, vagy a Facebook oldalon üzenetben megadni. A nyertes torta lesz a 2012. évi „Nagykörű Tortája”, amit a Régi Idők Búcsúján (2012 július 21-22.) bárki megkóstolhat. (Itt már a helyi asszonyok, lányok sütik a tortát.)
A végeredmény kihirdetése és a nyertes értesítése 2012 július 11.-én, szerdán történik.
A Receptversenyben résztvevö receptek felkerülnek a Kifőztük oldalára ( www.kifoztuk.hu ), és a Kifőztük olvasóinak szavazata alapján különdíj kerül kisorsolásra.
Új, kreatív ötleteket, de mindenképpen cseresznyét tartalmazó tortákat várunk.
Tobábbi információért kattints Nagykörű Torta Facebook oldalára, vagy Notburga Konyhája föoldalán Nagykörü Tortája Receptverseny pályázati feltételei-re!
Sok sikert és jó sütést!

2 megjegyzés: