Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, augusztus 26, 2020
Szalonnába tekert pontyfilé fehérbabpürébe ágyazva
›
Kicsit h űvösebb napokra ajánlom, mikor a süt ő t már használatba lehet venni. Mi megkaptuk ezt a napot, azonnal kihasználtam. A pon...
hétfő, augusztus 17, 2020
Paszuly csorba, avagy savanyú zöldbableves
›
Lehet, hogy nem az "eredeti", de nekem valahogy ez jött a fakanalam alá. Nagyon kellemesen savanykásra sikeredett a korábban ...
péntek, július 31, 2020
Paradicsomos fejtett babfőzelék mentával bolondítva
›
A napokban fejtett babhoz jutottam, ami itt, Ausztriában nem túl gyakori. El ősz ör levesre gondoltam, aztán F őzelékes Ferinél keres...
hétfő, július 20, 2020
Cukkini-lepényke kapros joghurttal
›
Némelyek a cukkinit olyan unalmas zöldségnek találják, amelyet a legjobb, ha egyáltalán nem is termesztenének. Szerintem, ez a nézet na...
csütörtök, július 02, 2020
Joghurtos meggyes pite
›
Nagyban benne járunk a cseresznye,- illetve meggyszezonban, ámbár ez a pitetészta éppen olyan, hogy bármilyen más gyümölccsel is mindenki ...
vasárnap, június 21, 2020
Stájer tormás tányérhús
›
A napokban jutottam hozzá 1 kg gyönyör ű sertés hasa aljához, amib ől nem volt kérdés, mi lesz. Magyarországon azt hiszem, nem igazá...
kedd, június 09, 2020
Spárgás rizottó
›
Réka lányom különlegesen ínyenc receptje, ami nem annyira a hozzávalók, de kölcsönös egymásra hatásuk miatt, rendkív ül finomnak mondható. ...
péntek, május 29, 2020
Eper-spárga saláta dióval, fetával
›
Ez az a saláta, ami nagyon, de nagyon finom, ám, hogy mikor tudja az ember a hozzávalókat megvenni, az már igazán az évszak (id őjárás) ...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése