Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
csütörtök, május 22, 2025
Epres sajttorta sütés nélkül
›
Születésnapra készült ez a nagyon finom, sütés nélküli csoda. Kétszer kellett készítenem rövid időn belül, mert annyira ízlett a "közön...
2 megjegyzés:
hétfő, március 31, 2025
Fóliában sült fokhagymás, citromos lazacfilé, zöldspárgával
›
Lassan itt a várva-várt spárgaszezon, amit nagyon vártunk. Muszáj volt az egyik kedvencemet már most elkészítenem, annyira megkívántam. Igaz...
csütörtök, január 16, 2025
Tejszínes lazac spenóttal és paradicsommal
›
A napokban o lyan ételt kerestem, amely megkoronázza ünnepi esténket, de mégis gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Így lett ez a sült lazac,...
kedd, január 07, 2025
Mézes sülttök fetával
›
Az ünnepek után leginkább valami könnyebb, ámde mégis valami különleges után vágytunk, amit aztán nagyobbik lányom ötlete után eredményesen ...
csütörtök, október 31, 2024
Krumplikrémleves füstölt lazaccal
›
Az egyszerű krumplikrémleves, ami hirtelen ünnepi levessé lényegül át. Nem kell hozzá más, csak néhány szokatlan, de finom belevaló, úgy, mi...
szerda, október 23, 2024
Lecsós tarja sütőből
›
Nem is tudom miért, de eddig ezt a nagy családi kedvencet, még nem posztoltam soha. Most, hogy valaki kérte a receptjét és nem találtam a bl...
hétfő, szeptember 02, 2024
Húsgombócok paradicsomszószban sziciliai módra
›
A Polpette al sugo, magyarul - húsgombócok paradicsomszószban - a szicíliai konyha nagy klasszikusa. Igazi kedvencünk. A nyár végével indul ...
péntek, augusztus 02, 2024
Kecskesajtos nyári tésztasaláta
›
Strandolásra készítettem ezt a könnyű nyári tésztasalátát, ami még a 40 fokos hőségben is megállta a helyét. Azóta már többször is tányérra ...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése