Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, november 23, 2022
Gombás-sajtos rakott krumpli
›
Majdnem mindenki szereti a rakott krumplit (?), ami nálunk különleges helyet foglal el a család kedvencei között. Így aztán, hogy ne legyen...
1 megjegyzés:
csütörtök, november 10, 2022
Narancsos, gyömbéres céklakrémleves
›
Közeledik a tél és nekem mind gyakrabban muszáj valami krémes, testet-lelket melengető levest magamba öntenem, hogy talpon maradjak. Mivelho...
2 megjegyzés:
péntek, november 04, 2022
Zellerkrémleves sonka-mozzarella-nyárssal
›
Itt az ősz és lassan a tél. Az ember testet -lelket melengető ételekre vágyik. Én is így vagyok vele. Főleg valami selymes krémleves után vá...
hétfő, október 24, 2022
Sült gnocchi gombás-cukkinis-kékpenészes sajtszószban
›
Hét-elején egy gyors, húsmentes ebédre vágytunk, ami, mint az alábbiakban olvasható, ragyogóan sikerült. A puha kékpenészes sajt annyira hoz...
csütörtök, szeptember 08, 2022
Lepényhal paradicsomos rizottóágyon
›
Mert a halat mostanában valahogy kihagytuk, ideje volt, hogy megint sorra kerüljön. És mert éppen egy portugál útikönyvben vagyok beletemetk...
csütörtök, szeptember 01, 2022
Szalonnás burgonyakrémleves pirított gombával
›
Amikor a közelgő ősz és a gyermekkorom kopogtat egyszerre egy recepten keresztül... Valójában nem is ilyen ízhatásra számítottam, nagy volt ...
csütörtök, augusztus 18, 2022
Olasz húsgombóc (polpette) paradicsomszószban
›
Ez az augusztus egyre inkább arról szól, hogy a főzés terén sikerüljön a sütőt kiiktatnom, de azért a nyár is benne legyen. Nagyon régóta sz...
péntek, augusztus 12, 2022
Kecskesajttal gazdagított nyári barackos saláta
›
Ebben a nagy melegben semmi másra nincs kedvünk (főleg esténként), mint egy nagy tál salátára. De, hogy egy kicsit izgalmas is legyen, kerül...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése