Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
csütörtök, április 29, 2021
Csokoládé mousse torta sütés nélkül
›
Nehezen kezdtem neki, nem is értem miért, mert elképeszt ő finom lett! 1 nappal a fogyasztás el ő tt készítettem el, így rendben összeállt...
2 megjegyzés:
csütörtök, április 22, 2021
Tárkonyos fácán raguleves
›
Nem vagyok nagy vadétek szakért ő, de kijelenthetem, hogy ez a leves, a nagybet űvel írt "Fácán raguleves". Az íze majdnem olyan l...
csütörtök, április 15, 2021
Vörösboros-zöldséges szarvas(marha)ragu
›
Az igazi fejtörés akkor kezd ő dik nálam, mikor barátn ő m váratlanul több kilónyi vaddal a szatyorjában látogat meg minket, ami részben mé...
csütörtök, április 08, 2021
Cukkini-krumpli felfújt almás céklasalátával
›
Húsvét utáni els ő ebédünk volt, mikor már nem vágyik az ember húsra, de még benne van az ünnepi hangulatban. Egy sikeres elképzelés, siker...
péntek, április 02, 2021
Fűszeres indiai halfazék
›
Mikor "papírra" akartam vetni ezt a receptet nem is tudtam hirtelen, milyen névvel illessem (ami egyébként masala-féleség), annyir...
péntek, március 05, 2021
Narancstorta mandulával
›
Mikor az ember valami édességre vágyik, de tudja, hogy csak módjával szabad, na, akkor jön ez a sütemény. Egy délután, kettesben, a fél tort...
6 megjegyzés:
vasárnap, február 14, 2021
Gombaszószos Spätzle, másnéven nokedli
›
Kissé ugyan eltér a siel ő k által jól ismert Käsespätzle rokonától, ám ez is nagy sikert arathat a tészta kedvel ő k körében. Igazi egytál...
2 megjegyzés:
péntek, február 05, 2021
Hamis vadas maradékból
›
Ez az a helyzet, mikor elfogy, vagy nagyon kevés lé marad a marhahús levesb ő l , illetve zöldség sincs már , de megmaradt egy adag finom ...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése