Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
hétfő, augusztus 12, 2019
Ázsiai ihletésű ananászos csirkeragu
›
Az ázsiai konyha nagy kedvencünk, bár elsősorban nem az én fakanalam alól kerülnek ki a család favorit darabjai. Ez a recept azonban mégi...
csütörtök, július 04, 2019
Nyári tökfőzelék
›
Nyáron, mikor a legnagyobb meleg van és elkészült az X.-ik nagy üveg kovászos uborkám , akkor mindenképpen ideje van egy nagy adag tökf...
csütörtök, május 23, 2019
Töltött karalábé, ahogy én szeretem
›
A nálam korábban mostohán kezelt karalábé kibontakozása... A gyermekkoromban ki nem állhatott tavaszi, kora nyári, zsenge karalábé...
kedd, május 14, 2019
Retro melegszendvics
›
Ezzel a bejegyzéssel már régóta adósa vagyok a családomnak, úgyhogy most remélem, ezennel a rendszeres szemrehányások folyama elmarad...
péntek, április 19, 2019
Gesztenyeparfé csokiöntettel
›
A mélyh ű t ő kiürítési-akció egyik sikeres eredménye, ami bármikor, bárkinél megállja a helyét. Sokáig nem okoz gondot a tárolása, mert...
péntek, április 12, 2019
Sodort krumplinudli, alias Schupfnudeln, pirított kolbásszal
›
Abszolút de nyerő volt ! A sodort krumplinudlinak (Schupfnudeln), egyszerűségében és nagyszer ű ségében rejlik a vonzereje, amiért mindi...
szerda, március 27, 2019
Medvehagymás-sajtos pogácsa
›
Mert medvehagyma szezon van, így is ki kellett próbálnom, bár korábban már belekerült egy krumplis pogácsába . Az is sikeres volt, mint e...
csütörtök, március 21, 2019
Mogyorós-fűszeres-morzsakéreg alatt párolódott halfilé spenótos rizzsel
›
Hal az nálunk mindig jöhet, bármilyen formában. Sajnos, szerintem nem elégszer kerül az asztalra, ezért aztán igyekszem kitenni magamér...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése