Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
péntek, november 02, 2018
Zelleres sütőtök-krémleves
›
Ha ősz/tél, akkor sütőtök, legalábbis nálunk elég gyakran. A klasszikus sült tök mellett a levesek, f ő ételek, köretek, édességek is ...
szerda, október 17, 2018
Áfonyás mogyorótorta
›
Blogger-es kollégáktól szívesen olvasok, jó ötleteket, újdonságokat örömmel veszek. Ilyen felfedezés volt Sütifelhő mogyorós-körtés sü...
2 megjegyzés:
csütörtök, október 11, 2018
Lasagne-tekercsek sütőtök-lencse töltelékkel paradicsom ágyon
›
Ha tészta, akkor legtöbbször olaszos... Igaz, ez nem igazán mondható annak, de tíz ujjunkat is megnyaltuk utána. Fantasztikus egyveleg, i...
péntek, október 05, 2018
Almás-mákos kiflifelfújt ropogósra sütve
›
Ez a mákos guba, vagy majdhogynem az, hiszen minden ahhoz való megtalálható benne, talán csak az almát csempésztem még bele (vagyis, ami...
kedd, szeptember 18, 2018
Körte-sütőtök-krémleves parmezánnal bolondítva
›
Igazi őszi finomság nyárutót idézve... Nagyon finom, jól variálható bármilyen betéttel, akár maggal, akár sajttal. Körte helyett tehetü...
csütörtök, szeptember 06, 2018
Csokoládés szilvatorta
›
Ennél csokisabb csokoládést még nem ettem, amiben nem volt krém... és a kertünkből való szilvával meg egyszerűen hatalmasra sikeredett! ...
2 megjegyzés:
csütörtök, augusztus 30, 2018
Serpenyős gombás-zöldséges krumplinudli, illetve gnocchi
›
Igazán ez egy osztrák Schnupfnudel-nek indult (az osztrák konyha krumplinudlija, ami ujjnyi átmérőjű, pár centis henger alakú, a végei ...
szerda, augusztus 22, 2018
Joghurtos bulgur kakukkfüves mézzel karamellizált fügével
›
Itt a fügeszezon és vele a jobbnál-jobb fügés ételek ideje. Mi nagyon szeretjük, ezért igyekszem a lehető legváltozatosabb formában aszta...
2 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése