Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
csütörtök, április 19, 2018
Répa-póré krémleves mogyoróval szórva/Lauch-Karotten-Cremesuppe mit Haselnüssen und Käse
›
Rezept unten auch auf Deutsch Hogy a pirított mogyoró mennyire finom, azt mindig tudtuk, de hogy a levessel mit tesz, azt csak most ...
csütörtök, április 12, 2018
Tiroli Melchermuas, egy kulináris gyönyörűség
›
Rezept unten auch auf Deutsch A Melchermuas, amit sajnos nem tudok lefordítani magyarra, mert nincs rá megfelelő szó, egy hagyományos...
4 megjegyzés:
csütörtök, április 05, 2018
Sült túrótorta/Gebackene Topfentorte
›
Rezept unten auch auf Deutsch Családi összejövetelek, ünnepek elmaradhatatlan kisérője nálunk a torta, időhiány esetében a pohárkrém....
csütörtök, március 22, 2018
Ázsiai ihletésű kókusztejes csirkeleves/Asiatische Hühnersuppe mit Kokosmilch
›
Rezept unten auch auf Deutsch Távolkeleti hangulatban főztem... Majdnem Tom Kha Gai, de nem igazán. Citromf ű és galangal gyökér h...
péntek, március 16, 2018
Stájer morzsa hajdinalisztből/Steirisches Miasl
›
Rezept unten auch auf Deutsch "Az egyszerű étkek a legjobbak" tartja egy régi mondás, - és a stájer Miasl-nál szerint...
kedd, március 13, 2018
Kókusztejes sárga lencse/Gelbe Linsen Dal
›
Rezept unten auch auf Deutsch Hideg időben szívesen eszünk főzeléket, akár feltét nélkül, egyszerűen, magában. A sárga lencse egyébkén...
csütörtök, március 08, 2018
Mustárszószos csirkecombok szőlővel bolondítva/Hühnerkeulen in Weintrauben-Senf-Sauce
›
Rezept unten auch auf Deutsch Nagyon szeretem a tepsiben készült ételeket. Elsősorban, hogy előre el lehet készíteni, ezért kitűnő ven...
csütörtök, március 01, 2018
Zürichi ragu svájci rösztivel
›
Rösztire vágytam, hozzájött a tokány/ragu. Persze, ha röszti és tokány, legyen akkor zürichi módra, arra jártunkra emlékezve. Igazából &qu...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése