Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, május 30, 2012
Halleves édesköménnyel a Tarka Bárkán...
›
A Tarka Bárka lányai a múltkoriban megkerestek azzal az ötlettel, nem lenne-e kedvem beszállni blogjuk, a világ hallevesei címszó al...
2 megjegyzés:
péntek, május 18, 2012
Chili con carne alias csilis bab
›
Chili con carne, az er ős Klasszikus, ami húsból, babból, kukoricából és természetesen chilib ől áll. Eredete nem teljesen meghatározha...
4 megjegyzés:
csütörtök, május 17, 2012
Szűzérme zellerpestoval és rókagombás crostinivel
›
A március és június közötti időszak hozza az első szezont, az első gombászati csúcsidőt. Igaz, mi nem szedjük, csak esszük... Ez a kép és...
2 megjegyzés:
szerda, május 02, 2012
Eper-rebarbara morzsás sütemény
›
Az idei elsö eper és rebarbara szerzeményemböl sikerült összeütnöm ez a részben morzsa süteményt (Streuselkuchen), ami itt Ausztriában ...
2 megjegyzés:
vasárnap, április 29, 2012
Kacsamell narancsszósszal és csöbe sült zellerrel
›
Ez volt az az ebéd, amit a párom szerint, ilyenre sehol sem készítenének(?)... ez egyszerűen utánozhatatlanra sikerült. Elképesztően fino...
8 megjegyzés:
csütörtök, április 26, 2012
Narancslikőrös-canachés szelet
›
Szeretjük az édességet... Néha jobban is mint kéne... Khm... talán sokkal jobban is mint kéne. Ezt látszik igazolni, hogy szinte minden ...
2 megjegyzés:
szerda, április 25, 2012
Kenyérlángos lilahagyma, körte és gongonzola takaróval
›
A Húsvét utáni dínom-dánom után jó ideig könnyebb falatokra vágyik az ember. Elsösorban hús nélkül. És ez így megy napokig (hetekig)... Eg...
1 megjegyzés:
péntek, április 13, 2012
Altwiener almásrétes/Altwiener Apfelstrudel
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Az almás rétes gyakori vendég nálunk, föleg, ha kiadós leves elözi meg. Többnyire kész tésztából kés...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése