Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
vasárnap, november 29, 2009
Puncsesszencia/Punschessenz
›
Rezept unten auch auf Deutsch Évek óta készítem ezt, az Adventkor annyira kedvelt, nagyon finom italt. Advent nem lehet azóta nélküle....
13 megjegyzés:
Mandulás-mézes szelet
›
Az első Advent-vasárnapi ebéd méltó befejezése volt ez a finom sütemény, amit tegnap este sütöttem. Így volt jó, mert legalább egy nap k...
szombat, november 28, 2009
Csöben sült tésztafészkek
›
Ez a szombat kicsit eltért a megszokottól, mert annyi elintézni valóm volt, hogy a fözésre most a szokottnál is kevesebb idöm maradt (leves ...
szerda, november 25, 2009
Mogyorós habcsók
›
A karácsonyi kekszek egyik elmaradhatatlan darabja. Elkészítéséhez csupán idő kell, hogy lassan száradjon ki a sütőben. Egyébként rém egys...
6 megjegyzés:
kedd, november 24, 2009
Hortobágyi húsos palacsinta/Köstliche Fleischpalatschinken auf Hortobágy-Art
›
Rezept unten auch auf Deutsch Osztrák barátaink nagy tisztelői a magyar konyhának, ezen belül is van valami, amivel mindenkinél ...
3 megjegyzés:
kedd, november 17, 2009
Pissaladiére, provanszi hagymalepény
›
Ez a hétvégém elég rohanvást telt, tudtam, nem lesz időm semmire. Kellett valami előre elkészíthető, lehetőleg hidegen is élvezhető ...
3 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése