Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
kedd, március 26, 2024
Hámán-táska
›
A napokban szembejött velem ez a nagyon finom, viszonylag egyszerű, omlós, ünnepi aprósütemény, a Purim egyik jellegzetes süteménye. Emléksz...
hétfő, február 05, 2024
A Medve által ihletett burgonya-chips omlett
›
Az elmúlt év végén alkalmam volt megnézni a jórészt egy profi konyhában játszódó, "A Medve" című díjnyertes sorozatot, amely egy p...
2 megjegyzés:
csütörtök, február 01, 2024
Krémes túrós metélt
›
Mert a mai zöldségleves után még hiányzott valami édes, feltúrva a családi receptgyűjteményt, csodára találtam. Jó néhány évtizedes, megsárg...
csütörtök, január 11, 2024
Töltött vagdalt, avagy Stefánia szelet újragondolva
›
Igaz, hogy már vége a nagy ünneplésnek, evészetnek, de, hogy ne maradjunk nagyon éhen, hoztam ezt a kiváló és különleges receptet, amit Lajo...
szerda, november 22, 2023
Narancsos sütőtök krémleves karamellizált tökmagbetéttel
›
Mint tudni, az ősz és a tél a sütőtök igazi főszezonja. Ilyenkor a kerek, vagy a hosszúkás, a sárga, vagy a vörös... szinte minden fajtája, ...
2 megjegyzés:
kedd, október 24, 2023
Citromos cukkini-brokkoli krémleves
›
Mint már régebbi olvasóim tudhatják, családom bármiféle levest örömmel üdvözöl, legyen az laktató hús-, könnyed krém-, esetleg hideg gyümölc...
2 megjegyzés:
csütörtök, október 05, 2023
Töltött cukkini hús nélkül, fenyőmagos mártással (salsával)
›
Az én utolsó vacsorám, ha választani lehetne, garantáltan valamilyen töltött zöldség lenne - nagyon szeretem! Nálam rendszerint a zöldsége...
csütörtök, szeptember 28, 2023
Sárgarépa-narancsleves fetás-olívabogyós pirított kenyérkével
›
Leves nálunk nagyon gyakran asztalra kerül, ezért igyekszem az egyszerű alapanyagokból készültet is feldobni valami különlegességgel. Most é...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése