Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
hétfő, szeptember 20, 2021
Húsgombóc gombával sütőtökös sajtszószban
›
Mikor az ember lány (fia) már kivan a nyári f ő zelékekt ő l, de még mindig a könnyebb ételek után áhítózik, akkor jön nálam például a gomba...
2 megjegyzés:
csütörtök, augusztus 12, 2021
Sült csirkecombok datolyával, olíva,- és kapribogyóval
›
Ezt a szenzációs receptet egyik nagy kedvencem, Yotam Ottolenghi oldalán találtam és persze, hogy muszáj volt elkészítenem. Nem igazán káni...
csütörtök, július 29, 2021
Ribizlis-vaníliás mini tortácskák
›
Furcsa mód ez az els ő olyan süteményem, amit nem sikerült megkóstolnom, úgy fogyott el. Ugyanis leánybúcsúra készült és minden darabnak má...
péntek, július 16, 2021
Hideg sülteper-krémleves bogyósgyümölccsel
›
Igaz, már lement az eperszezon, de ezt a receptet muszáj megosztanom, annyira finom és ha van a mélyh űt őnkben lefagyasztott gyümölcs, mári...
csütörtök, július 08, 2021
Tarjás zöldbab csőben sütve
›
Mert itt az ideje, amire már nagyon vártunk, zöldbab jön, ha lehet a héten többször is. Az áráról most nem szólok. Az jár jól, akinek a kert...
csütörtök, július 01, 2021
Narancsos-fehér csokoládés pite
›
Már a receptírás elején kisebb gondot okozott ennek a finomságnak az elnevezése, ugyanis erdetileg "tarte"-nak gondoltam, de aztán...
2 megjegyzés:
csütörtök, június 17, 2021
Spenótos töltött paradicsom
›
Mert végre megérkezett a recept mindkét f ő alkotójának a szezonja, vettem a bátorságot és a meleg ellenére is bekapcsoltam a süt őm. Megért...
2 megjegyzés:
péntek, június 04, 2021
Ünnepi levesem vegyes húsból
›
Ezt a levest valójában anyósom konyhájából lestem el, hiszen ő az, aki esküszik rá, hogy az igazi húsleveshez többféle-fajta hús szükségelt...
5 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése