Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
vasárnap, február 14, 2021
Gombaszószos Spätzle, másnéven nokedli
›
Kissé ugyan eltér a siel ő k által jól ismert Käsespätzle rokonától, ám ez is nagy sikert arathat a tészta kedvel ő k körében. Igazi egytál...
2 megjegyzés:
péntek, február 05, 2021
Hamis vadas maradékból
›
Ez az a helyzet, mikor elfogy, vagy nagyon kevés lé marad a marhahús levesb ő l , illetve zöldség sincs már , de megmaradt egy adag finom ...
csütörtök, január 28, 2021
Marhahúsleves
›
Tudom, tudom, ez az a leves, ami már majdnem minden gasztroblogos oldalán megtalálható és az interneten is rengetegszer ránk köszön, de val...
2 megjegyzés:
péntek, január 22, 2021
Frankfurti leves, avagy kelkáposztaleves virslivel
›
Mert a húsleveshez nem használtam fel az összes kelkáposztát, ugyan mi legyen a maradékkal? Természetesen frankfurti leves, vagyis kelkáposz...
2 megjegyzés:
csütörtök, január 14, 2021
Túrós pogácsa
›
Ez az a pogácsa, ami mindenkinek kell! ( Apróséf oldalán találtam, kisebb változtatással magunk mennyiségére, szájízére igazítottam.) Fanta...
hétfő, január 04, 2021
Korianderes lencsefőzelék
›
Az új esztend ő els ő napján nálunk is, mint sok más helyen, valami lencsés étel dukál. Most, mert kissé elegem volt az évvégi dínom-dánom...
csütörtök, december 10, 2020
Sütőtökös-almás sütemény
›
Édes zöldség. Ez lehetne a mottója ennek a posztnak, hiszen a süt ő tököt (téli tököt) legtöbben sütve, esetleg levesnek ismerik, ám ebben a...
hétfő, november 23, 2020
Tárkonyos zöldbableves füstölt oldalassal
›
Utolsó zöldbabvásárlásom sikeres végkifejlete... Igazán a friss zöldbabból a legjobb, de mivel több üveggel elraktam bel ő le a télre, azt h...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése