Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
kedd, december 10, 2019
Egzotikus marhafasírt datolyával
›
Mostanában jobban ráérek kísérletezgetni, többek között az egzotikus ízekkel is szívesen ismerkedem. Ennek az időszaknak egy sikeres dara...
2 megjegyzés:
hétfő, december 02, 2019
Lebbencsleves
›
Az örök klasszikus, amit még nagymamám konyhájából szerettem meg és a mai napig, ha nagyon kifogytam az ötletekből, ezzel állok elő. Elro...
csütörtök, október 03, 2019
Fügés csirkeragu
›
Megkezdődött a fügeérés ideje. Nagyon szeretem, főleg kéksajttal és pirítóssal , ugyanúgy a hideg, téli időszak egyik élvezetes slágerét,...
csütörtök, szeptember 19, 2019
Juhsajttal töltött pljeskavica mángoldos krumpliágyon
›
Így szeptember vége felé még megengedett egy kis nosztalgia a nyár és a nyaralás után, ezért aztán a dalmát tengerparton ellesett és kós...
hétfő, augusztus 12, 2019
Ázsiai ihletésű ananászos csirkeragu
›
Az ázsiai konyha nagy kedvencünk, bár elsősorban nem az én fakanalam alól kerülnek ki a család favorit darabjai. Ez a recept azonban mégi...
csütörtök, július 04, 2019
Nyári tökfőzelék
›
Nyáron, mikor a legnagyobb meleg van és elkészült az X.-ik nagy üveg kovászos uborkám , akkor mindenképpen ideje van egy nagy adag tökf...
csütörtök, május 23, 2019
Töltött karalábé, ahogy én szeretem
›
A nálam korábban mostohán kezelt karalábé kibontakozása... A gyermekkoromban ki nem állhatott tavaszi, kora nyári, zsenge karalábé...
kedd, május 14, 2019
Retro melegszendvics
›
Ezzel a bejegyzéssel már régóta adósa vagyok a családomnak, úgyhogy most remélem, ezennel a rendszeres szemrehányások folyama elmarad...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése