Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
csütörtök, augusztus 30, 2018
Serpenyős gombás-zöldséges krumplinudli, illetve gnocchi
›
Igazán ez egy osztrák Schnupfnudel-nek indult (az osztrák konyha krumplinudlija, ami ujjnyi átmérőjű, pár centis henger alakú, a végei ...
szerda, augusztus 22, 2018
Joghurtos bulgur kakukkfüves mézzel karamellizált fügével
›
Itt a fügeszezon és vele a jobbnál-jobb fügés ételek ideje. Mi nagyon szeretjük, ezért igyekszem a lehető legváltozatosabb formában aszta...
2 megjegyzés:
péntek, augusztus 17, 2018
Ropogós sajtos-diós tramezzini alma-karalábé salátával
›
A nyári nagy melegek idején, mint a legtöbb konyhában ügyeskedő fakanálforgatónak, nekem sincs sok érkezésem a többfogásos nagy étkezések...
2 megjegyzés:
péntek, augusztus 03, 2018
Gombás csirkecombok tokaji aszúban párolva
›
Mivel ebben a melegben nálam a sütő ignorálva van, de azért a jó falatokra az igény nem csökken, nincs könnyű dolgom a konyhában. Aztán m...
csütörtök, július 19, 2018
Sajtos morzsakéreg alatt sült halfilé paprika-rizottón/Fischfilet in Thymian-Pecorino-Kruste auf Paprika-Risotto
›
Rezept unten auch auf Deutsch Valami nagyon finomba csaptam bele, mikor a nyaralásról hozott toszkánai pecorino (Pecorino Toscano) s...
csütörtök, július 05, 2018
Tortelli di zucca alla mantovana, vagyis mantovai sütőtökös tortelli
›
Néhány héttel ezelőtt régi vágyam teljesült, körbeutazhattam Toszkána nagy részét. Ez a kirándulás, a festői tájak, a kimagasló termész...
péntek, június 08, 2018
Zöldspárga tojás-takaróval
›
A spárga utolsó sóhajtása, különleges társítással, Erika ötlete alapján... Hozzávalók 2-3 személyre: 7 tojás, keményre főzve 1 tk mustá...
szerda, május 30, 2018
Tavaszi zöldborsóleves májgaluskával
›
Őszintén bevallom, a nagymamámon kívül, annak idején Lajos Mari volt az, akinek hatására (receptjeit utánafőzve, azok mindannyiunk kedv...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése