Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, január 27, 2016
Tárkonyos borjúragu leves/Kalbssuppe mit Estragon
›
Rezept unten auch auf Deutsch Ehhez a laktató, kiadós leveshez nem is kellett már más csak a tejben sült rétes (Millirahmstrudel). Utána...
péntek, január 22, 2016
Tejben sült rétes/Millirahmstrudel
›
Rezept unten auch auf Deutsch Ez az "édes megkísértés", ami az osztrák-magyar monarchia idejében jött divatba, már régóta ...
3 megjegyzés:
szerda, január 20, 2016
Gyömbéres cékla-krémleves pirított csicseriborsóval/Rote-Rüben-Suppe mit gerösteten Kichererbsen
›
Rezept unten auch auf Deutsch A cékla az egyik legfontosabb vitamin- és ásványianyagforrásunk, így különösen fontos a téli időszakban....
csütörtök, január 14, 2016
Galette des Rois, a Vízkereszt, avagy a Háromkirályok süteménye
›
A Galette des Rois, egy Franciaországban hagyományos Háromkirályok sütemény, ami egy leveles tészta, mandulakrém töltelékkel (egyébként Br...
2 megjegyzés:
péntek, január 08, 2016
Fokhagymás-tejfölös őzgerinc/Rehrücken in Sauerrahmsauce
›
Rezept unten auch auf Deutsch A mélyhűtő kiolvasztása céljából barátaink tavalyi ajándéka is feldolgozásra került. "Vad-témában&quo...
csütörtök, január 07, 2016
Baconköpenyes csirkemell-göngyöleg/Hühnerbrustfilet im Baconmantel gebacken in Rehrückenform
›
( Rezept unten auch auf Deutsch) Ünnepek után, nekem is, mint minden háziasszonynak, legnagyobb gondom, hogy milyen nem túl bonyolult, d...
3 megjegyzés:
szerda, december 30, 2015
Tekert sajtos
›
Ő srégi recept, mindig újra sütve. Napilapból ollózva, már megsárgult a papír, de a recept még mindig megállja a helyét a mai modern gaszt...
csütörtök, november 26, 2015
Sütőtök-alma-torma krémleves/Kürbiscremesuppe mit Apfel und Kren
›
( Rezept unten auch auf Deutsch) Szezon van, vagyis a sütőtök garmadával minden piacon. Gömbölyű, hosszúkás, sárga, vörös, zöld és még k...
2 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése