Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
hétfő, július 20, 2015
Alkoholos szőlő-pohárkrém (Syllabub)
›
Lassan érik a szőlő is, én a hétvégén már ennek jegyében kavartam a krémet, vagyis a Syllabub-ot, ami egy tradicionális, rém egyszerű, nagy...
szerda, július 15, 2015
Mozzarellás nektarinsaláta/Nektarinen-Salat mit Mozzarella
›
Rezept unten auch auf Deutsch Ízkavalkád, mint párom mondta. De hát mi más is lehetne egy csillagos, meleg nyári este könny ű meglepeté...
csütörtök, július 09, 2015
Hideg uborka-avokádó leves/Kalte Gurken-Avocado-Suppe
›
Rezept unten auch auf Deutsch Forró napok hideg hősítője! Hiszen kinek is van kedve közel 40 fok kinti melegben hosszabb ideig a konyháb...
kedd, június 30, 2015
Tavaszi csirke/Frühlingshuhn
›
Rezept unten auch auf Deutsch Igaz, hogy a tavasz már odébb van már, de mivel ebben az egytál ételben annyi a friss zöldség, gondoltam,...
csütörtök, június 25, 2015
Tejszínes zöldborsófőzelék/Grüne Erbseneintopf
›
Rezept unten auch auf Deutsch) Bár a főzelék nem magyar találmány, ahogyan mi a zöldség alapú egytálételt készítjük, úgy nem készíti sen...
2 megjegyzés:
csütörtök, június 18, 2015
Tönkölyben forgatott sült csirkecomb/Dinkelflakes-Hühnerkeulen mit Karotten-Krautsalat
›
Rezept unten auch auf Deutsch A család kívánságára most nem a hagyományos liszt-tojás-zsemlemorzsa panírban izzadtak a csirkecombok, (sö...
csütörtök, június 11, 2015
Nagykörű Cseresznyetortája 2015 - Receptverseny
›
Kép innen Bár tavaly elmaradt a Tortaverseny, idén szeretnénk újra életre kelteni. Ezért aztán, rajta, habverőket elő! Hiszen ki ne szer...
3 megjegyzés:
hétfő, június 01, 2015
Ázsiai pirított tészta variációk
›
Bár már lefutott az igazi spárgaszezon, azért itt-ott még kapható, üvegben persze mindig (igaz, az azért nem az igazi!). Ennek jegyében fő...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése