Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, október 30, 2013
Szalonnás zöldborsóleves/Speck-Erbsensuppe
›
Rezept unten auch auf Deutsch A klasszikus zöldborsóleves kedvelők most forduljanak el és ne olvassák tovább. Talán szentségtörésnek szá...
hétfő, október 28, 2013
Bécsi almás sütemény/Wiener Apfelkuchen
›
Rezept unten auch auf Deutsch Hogy ez-e az igazi, mindent elsöprő azt nem tudom, csak azt, hogy a nagymamám majdnem százéves receptf...
péntek, október 25, 2013
Marharagu körtés-vörösboros szószban/Rindfleischragout mit Birnen in Rotweinsoße
›
Rezept unten auch auf Deutsch Ez már a hűvös, nyirkos idők melengető étele, ami nagyon jól jön egy ködös vasárnap délben. Lehetne valami v...
szerda, október 23, 2013
Gulyásleves/Ungarische Gulaschsuppe
›
Rezept unten auch auf Deutsch Az én gulyáslevesem. Mióta külföldön élünk igyekszem mindig a siker reményében megfőzni, hiszen osztrák b...
hétfő, október 21, 2013
Töltött cékla tormakrémmel/Gefüllte Rote Rüben(Bete) mit Krencreme
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) A céklát nagyon szeretjük. Minden évszakban, de ilyenkor ősz felé valahogy még jobban odavagyok érte. Sz...
hétfő, október 14, 2013
Zöldségcurry/Gemüsecurry
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Az ősz beköszöntével a konyhámba is kezdenek visszatérni a markánsabb, erőteljesebb ízek. A hozzáva...
vasárnap, október 13, 2013
Füstölt pisztráng krém/Räucherforellenaufstrich
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Ez az a halas valami, amiből a halat nem kedvelők is szívesen megkennek néhány szelet kenyeret (legalább...
kedd, október 01, 2013
Szilvás sütemény/Zwetschgenkuchen
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Mennyei finomság! Többszöri ismétlés várható... Hozzávalók egy tepsi adaghoz: 40 dkg liszt 4 kk sütőpo...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése