Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
péntek, július 20, 2012
Hideg uborkaleves/Kalte Gurkensuppe
›
( Rezept unten auch auf Deutsch) Bár nálunk éppen hidegre fordult az idö, azért a családban még mindig a hideg levesek a favoritok. Egyrés...
hétfő, július 16, 2012
Scampi buzara
›
( Rezept unten auch auf Deutsch) Igaz, idén a tenger kimarad a nyaralásból, azért egy kis nosztalgiázással felidézem... Ehhez volt segí...
kedd, július 10, 2012
Csípős sárgadinnye-gazpacho
›
Höség, höség és még mindig höség... Étvágyunk nem sok, de hát kinek is van, ebben a nagy melegben? Ha eszünk, akkor is valami könnyüt és l...
2 megjegyzés:
szombat, július 07, 2012
Serpenyős aranydurbincs csőbe sült zellerrel/Gebratene Goldbrasse mit Selleriegratin
›
( Rezept unten auch auf Deutsch) Bár tenger melletti nyaralásaink során szinte minden nap valami hal kerül az asztalunkra (nem az én kez...
vasárnap, július 01, 2012
Forrázott káposztasaláta/Ungarischer Krautsalat
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Hosszú évek hiábavaló kisérletezése után, ma végre sikerült elcsípnem nagymamám isteni káposztasalátájának...
szombat, június 30, 2012
Serpenyős vargánya sonkaszalonnával/Gebratene Steinpilze mit Schinkenspeck
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) A melegre való hivatkozással a mai nap sütö- és komplikáció nélküli ebéde... Hozzávalók 4 személyre: 4...
2 megjegyzés:
szerda, június 20, 2012
Gazpacho
›
Igazi nyári leves a kánikula idejére ez a spanyol konyha egyik klasszikusa. A napok óta tartó höség engem is, mint mindekit, teljesen lela...
hétfő, június 11, 2012
Vaníliás eper-rebarbara lekvár/Erdbeer-Rhabarber Marmelade mit Vanille
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Bár már lassan itt is lecseng az eperszezon, ezt a lekvárt még meg kell osztanom, annyira egyszerű és ...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése