Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szombat, június 30, 2012
Serpenyős vargánya sonkaszalonnával/Gebratene Steinpilze mit Schinkenspeck
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) A melegre való hivatkozással a mai nap sütö- és komplikáció nélküli ebéde... Hozzávalók 4 személyre: 4...
2 megjegyzés:
szerda, június 20, 2012
Gazpacho
›
Igazi nyári leves a kánikula idejére ez a spanyol konyha egyik klasszikusa. A napok óta tartó höség engem is, mint mindekit, teljesen lela...
hétfő, június 11, 2012
Vaníliás eper-rebarbara lekvár/Erdbeer-Rhabarber Marmelade mit Vanille
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Bár már lassan itt is lecseng az eperszezon, ezt a lekvárt még meg kell osztanom, annyira egyszerű és ...
vasárnap, június 10, 2012
Borjúszelet tejszínes kapriszósszal/Kalbsschnitzel mit Kapernsauce
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Erre mondják, hogy gyors, finom és egyszerü... Többet talán nem is érdemes hozzátenni. Hozzávalók 4 szem...
5 megjegyzés:
szombat, június 09, 2012
Nagykörű Tortája 2012 Receptverseny
›
Szeretnéd, ha Te sütnéd meg Magyarország Cseresznyéskertje, Nagykörű Tortáját? Élsz-halsz a cseresznyéért és jól forgatod a habverőt? Akk...
2 megjegyzés:
szerda, május 30, 2012
Halleves édesköménnyel a Tarka Bárkán...
›
A Tarka Bárka lányai a múltkoriban megkerestek azzal az ötlettel, nem lenne-e kedvem beszállni blogjuk, a világ hallevesei címszó al...
2 megjegyzés:
péntek, május 18, 2012
Chili con carne alias csilis bab
›
Chili con carne, az er ős Klasszikus, ami húsból, babból, kukoricából és természetesen chilib ől áll. Eredete nem teljesen meghatározha...
4 megjegyzés:
csütörtök, május 17, 2012
Szűzérme zellerpestoval és rókagombás crostinivel
›
A március és június közötti időszak hozza az első szezont, az első gombászati csúcsidőt. Igaz, mi nem szedjük, csak esszük... Ez a kép és...
2 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése