Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
csütörtök, október 28, 2010
Meggyes clafoutis/Weichsel-Clafoutis
›
Miután idén engem is elkapott a befözési láz, nem kevés, lekvárral teli üveggel kellett megküzdenem, hogy ha nem is végleges, de ideiglenes ...
3 megjegyzés:
vasárnap, október 17, 2010
Fűszeres birsalmalekvár/Würzige Quittenmarmelade
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Birsalmasajtot Ági barátn ő mt ő l minden évben rendszeresen kézhezkapunk, amihez én nem is kezdek, hisz...
5 megjegyzés:
kedd, október 05, 2010
Upma couscous-sal/Couscous Upma
›
Ez egy nagyon finom, indiai vegetáriánus recept, ami bár hús nélküli, még a ház férfi tagját is megadásra kényszerítette. Mint utána olvasta...
3 megjegyzés:
szerda, szeptember 29, 2010
Minopolis, a gyerekek városa
›
A múlt szombaton egy nagyon jópofa dologba csöppentem. Keresztfiammal egy egész délutánt töltöttünk egy igazi, müködö, gyerekek számára lét...
10 megjegyzés:
hétfő, szeptember 27, 2010
Gesztenyekrémleves/Maronirahmsuppe
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Beköszöntött az ősz tarka színeivel, jellegzetes ízeivel. Érik a gesztenye és nagy örömömre már kapható....
5 megjegyzés:
vasárnap, szeptember 19, 2010
Mustárszószos töltött gomba (37. VKF!)
›
Nagyon szeretjük a gombát és esszük is mindenféle formában. Irigylem azokat, akik értenek hozzá és saját maguk szedik. Én leginkább a boltba...
6 megjegyzés:
szombat, szeptember 11, 2010
Zöldparadicsom-lekvár/Grüne Tomaten-Marmelade
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Hát ez a lekvár színére nézve ugyan nagyban eltér a megszokott-tól, de állítom, írtó finom. A család elösz...
9 megjegyzés:
kedd, augusztus 31, 2010
Sárgadinnyeleves ropogósra sült pármai sonkával/Melonensuppe mit gebratenem Parmaschinken
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Bár a meleg napok már mögöttünk vannak, én ezt a hideg, üdítő levest még ideteszem, hátha kisüt újra a n...
3 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése