Gastronómia, ezzel-azzal tűzdelve, a valódi ízek kedvelőinek
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Leves/Suppe
Desszert/Dessert
Sütemény/Kuchen
Sós sütemények
Sütőben/im Backrohr
Marhahús/Rindfleisch
Kencék, krémek/Aufstriche
Zöldség/Gemüse
Szárnyas/Geflügel
Sertéshús/Schweinefleisch
Hal/Fisch
Vegetáriánus/Vegetarisch
Egytálétel/Eintopf
Fözelék/Eintopf
Saláta/Salat
Unokák kedvence
Adatvédelmi tájékoztató
▼
szerda, április 28, 2010
Gesztenyeparfé/Maroniparfait
›
A hétvégén ez a gyors desszert sikeredett abból a két csomag gesztenyemasszából, ami még a mélyhütöben árválkodott. Sajnos, az Ausztriában k...
5 megjegyzés:
hétfő, április 19, 2010
Far breton (bretagne-i aszalt szilvás felfújt)/Bretonischer Pflaumenkuchen
›
(Rezept unten auch auf Deutsch) Mivel nagy rajongói vagyunk a francia vidéknek, szívesen sütöm-fözöm azokat az ételeket, amelyeket francia...
7 megjegyzés:
kedd, április 13, 2010
Cupcake fehér csokoládéval/Cupcake mit weißer Schokolade
›
Életem elsö cupcake-je, vagy muffinja (?). Az igazság az, hogy már azóta készültem ilyesmire, mióta sikerült 12 darab szilikonos muffinformá...
3 megjegyzés:
hétfő, április 12, 2010
Tojáslikőrös sajttorta/Cremiger Cheesecake mit Eierlikör
›
Rezept unten auch auf Deutsch Renate barátn ő m Húsvét környékén rendre a saját készítés ű tojáslikőrjeivel áraszt el minket. Bár én sz...
2 megjegyzés:
kedd, április 06, 2010
Medvehagymaleves/Bärlauchsuppe
›
Rezept unten auch auf Deutsch A medvehagymát addig nem ismertem (városi lány lévén), amíg Ausztiába nem jöttem. Itt igen népszerű, tavassz...
hétfő, április 05, 2010
Cipóban sült sonka sárgatúróval
›
Bár itt Ausztriában kissé mások a húsvéti szokások, mi azért a sonka evést a böjt zárultával, már szombat este megkezdjük. (Az osztrákok...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése