tag:blogger.com,1999:blog-2441106536565834473.post2446286847477544961..comments2024-03-14T19:09:11.572+01:00Comments on Notburga konyhája: Hortobágyi húsos palacsinta/Köstliche Fleischpalatschinken auf Hortobágy-Art Notburgahttp://www.blogger.com/profile/07638008619689836309noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2441106536565834473.post-59282644046006055192009-11-25T10:06:51.649+01:002009-11-25T10:06:51.649+01:00Ági: Hát sajnos, elég valóban elég vacakolós. Én i...Ági: Hát sajnos, elég valóban elég vacakolós. Én is meggondolom 3-szor is, hogy készítsem-e...<br /><br />sedith: Remélem, nem fogsz csalódni és mindenkinek ízleni fog.Notburgahttps://www.blogger.com/profile/07638008619689836309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2441106536565834473.post-36111539904848877162009-11-25T08:55:51.043+01:002009-11-25T08:55:51.043+01:00Ezt én is imádom! Csak ne lenne annyi macera vele....Ezt én is imádom! Csak ne lenne annyi macera vele.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2441106536565834473.post-12969663791441605142009-11-25T08:16:54.668+01:002009-11-25T08:16:54.668+01:00Hmmm, ez nagyon jól néz ki és jól is hangzik. Sósa...Hmmm, ez nagyon jól néz ki és jól is hangzik. Sósan palacsintát eddig még csak sajttal készítettem. Van mifelénk is egyfajta húsos palacsinta, azt brassói rántott palacsintának hívják. Egyszer ettem egy étteremben. <br />Ezt a hortobágyit kipróbálom valamikor hamarosan.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com